Η εμπειρία της ΒΒΒ και ιδιαίτερα του ιδρυτή της κ. Βασιλείου Τσάρα στη διοργάνωση και διεξαγωγή μεγάλων, ανοικτών και μη, συνεδρίων, ημερίδων, εσπερίδων, συμποσίων, εταιρικών εκδηλώσεων (corporate events), βιωματικών και λοιπών πολιτιστικών δράσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας είναι πολύ σημαντική, πολύπλευρη και πολυδιάστατη. Για παράδειγμα, μεταξύ των ετών 2005 και 2013 ο κ. Τσάρας έφερε στην Ελλάδα 30 από τους κορυφαίους 50 (κατά την Accenture και την Wall Street Journal) διεθνείς προσωπικότητες των επιχειρήσεων, διακεκριμένους επιχειρηματίες, νομπελίστες, ξένους δημοσιογράφους, οικονομικούς αναλυτές, συγγραφείς και ανώτερους συμβούλους κυβερνήσεων και επιχειρήσεων.

Η παρουσία στην Ελλάδα προσωπικοτήτων όπως οι Paul Krugman (Βραβείο Νόμπελ στα Οικονομικά 2008), Philip Kotler, Nouriel Roubini, James Rubin (Chief Spokesman του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ επί διακυβέρνησης Clinton και ανώτερος σύμβουλος της Υπουργού Εξωτερικών Madeleine K. Albright, από το 1997), Arnab Das, Stephen Covey, Ken Blanchard, Daniel Goleman, John Kotter, Michael Hammer και Kenichi Ohmae, είναι μερικοί εξ αυτών.

Ακολουθώντας την πετυχημένη «συνταγή» της προσφοράς όσο το δυνατόν πιο ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας, το τελευταίο διάστημα η ΒΒΒ διοργάνωσε σειρά υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων για    τους VIP πελάτες μεγάλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών στην Λευκωσία, στην Κωνσταντινούπολη, στην Αθήνα και στη Ζυρίχη.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η συνεργασία με την Ιαπωνική Πρεσβεία στην Αθήνα, δια της παροχής τεχνικής υποστήριξης στον Πρέσβυ, κ. Takanori Kitamura και το επιτελείο του, για το σχεδιασμό και υλοποίηση του σκέλους των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 110 χρόνων ελληνοιαπωνικής φιλίας, που είχε να κάνει με την επιχειρηματικότητα και την προαγωγή των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκδήλωση που διεξήχθη στις 26 Νοεμβρίου 2009 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Mitropoulos Hall) με θέμα «The Two Leading Japanese Companies – Japanese Business Management» και με ομιλητές τον Yoshio Ishizaka, Ανώτατο Σύμβουλο της TOYOTA Motor Corporation και πρώην Πρόεδρο της TOYOTA Βορείου Αμερικής και τον Satoru Shibata, Πρόεδρο της Nintendo Europe.